Stavebno - realitná spoločnosť

Predaj rodinnej rezidencie, Bánovce nad Bebravou - Uhrovec.

30.04.2014 13:54

Lokalita : Bánovce nad Bebravou – Uhrovec
Sekcia : predaj
Druh : rodinný dom, vila, rezidencia
Plocha pozemku : 3273 m²
Počet izieb : 8+kk
Zastavaná plocha: 407 m²
Balkón : áno
Pivnica : áno
Siete: el., plyn, voda, aj vlastná studňa, čistička odpad. vôd, sieťová kabeláž, zabezpečovací systém.
Stav : novostavba z konca r. 2002
Energetická trieda : certif. nie je vyhotovený
Popis : Predáme exkluzívnu rodinnú rezidenciu v Uhrovci pri Bánovciach nad Bebravou o výmere pozemku 3273 m². Pozostáva z rodinného domu s vnútorným bazénom, fitnes centrom, saunou a letného domčeka s vonkajším krbom a štýlovou vinárňou.
Na rozsiahlom pozemku sa okrem samotnej stavby nachádza tiež tenisový kurt s umelým povrchom a večerným osvetlením, ďalej záhrada s ovocným sadom, kôlňa na drevo a sklad ovocia a zeleniny. Okolie domu mimo záhrady pozostáva zo zatrávnenej plochy v kombinácii so zámkovou dlažbou a okrasnou výsadbou.
Dom sa skladá s prízemia, prvého poschodia je čiastočne podpivničený a disponuje relaxačnou fit zónou.
Prízemie:
Priestranná kuchyňa spojená s obývačkou, plynule prechádzajúca do jedálne. Súčasťou obývačky je aj krb na drevo poskytujúci príjemné teplo a zároveň romantickú atmosféru počas dlhých zimných večerov.
Okrem toho sa v prednej časti prízemia nachádza WC, malý sklad pod schodišťom a priestranná predsieň so vstavanými skriňami. Z nej sa dá prejsť do veľkej dvojgaráže. Z garáže je prechod do kotolne s kotlom na plynové kúrenie a úložným priestorom na bicykle, lyže a pod.
Z predných miestností prízemia sa dá plynule prejsť do zadnej, prevažne relaxačnej zóny domu. Z priestrannej zimnej záhrady sa dostanete do práčovne, ktorej súčasťou je tiež sauna pre 4-5 osôb, vaňa, sprchový kút a WC. Ďalej sa tu nachádza aj plne vybavená posilňovňa s malým skladom. Zimná záhrada ústi do zadnej časti dvora, no prejdete z nej tiež ku krytému bazénu s možnou celoročnou prevádzkou. Jedným z možných zdrojov ohrevu bazéna sú solárne panely umiestnené na streche.
Z bazéna tiež východ na letnú zastrešenú terasu, s markízou a novým vonkajším grilom a príjemným posedením uprostred zelene. Príprava občerstvenia na takéto posedenie možná v štýlovej, plne vybavenej letnej kuchyni. Nad kuchyňou sa nachádza drevené podkrovie, vhodné na dobrodružné letné spanie na karimatke a v spacákoch. K dispozícii tiež WC s kúpeľňou.
Kúsok od terasy je umiestnené ohnisko s posedením, ideálne na letné opekačky. Súčasťou tohto terasovo- bazénového komplexu je tiež miestnosť na záhradné náradie so samostatným vchodom.
Poschodie:
Rodinná časť poschodia domu pozostáva zo spálne, dvoch detských izieb, kúpeľne s vírivou vaňou, sprchovým kútom a samostatným WC. V ďalšej časti poschodia nájdeme malú obývaciu miestnosť, šatník, menšiu pracovňu (študovňu), veľkú pracovňu a vzadu hosťovskú izbu. Všetky miestnosti sú útulného, podkrovného charakteru, s množstvom úložného priestoru.
Pivnica:
Do pivnice sa vstupuje z letnej terasy. Jej súčasťou je kompletne zariadená vináreň s kuchynskou linkou, chladiacou vinotékou, posedením pre cca 25 osôb a krbom. Vináreň bola dokončená v roku 2013.
V zadnej časti pivnice sklad dreva, zaváranín a technická miestnosť k bazénu.
Doplňujúce informácie:
Dom je vykurovaný plynovým kúrením, radiátory sú kombinované s podlahovým kúrením. V práčovni a kúpeľni na poschodí na viac kolektory na elektrinu.
Praktickým doplnkom je centrálny vysávač so zbernou nádobou v kotolni.
Zavlažovanie pozemku je zabezpečené úžitkovou vodou z vlastnej studne, centrálne polievanie trávnika riadené PC + kvapková závlaha.
Parkovanie: zámková dlažba pred domom pre cca 5 os. áut (+ veľká dvojgaráž)
Pri dome je vlastná čistička odpadových vôd.
Pre náročného klienta.

Cena : info v RK

Kontakt : 0903 950 350

Kontakt

R2 SK, s.r.o.

r2sk@r2sk.sk

Kancelária :
Farská 27
010 01 Žilina
Slovensko

+421 903 950 350
+421 905 614 297

Vyhľadávanie

R2 SK (c) 2008 Všetky práva vyhradené.

Vytvorené službou Webnode